Sectoren

Invad verricht werkzaamheden in verschillende sectoren. Staat de sector er niet tussen, geen punt, vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

In welke sectoren werkt Invad?

Waar asbest is,kunnen wij voorzien u helpen en ondersteunen. Onze opdrachtgevers bevinden zich vooral in onderstaande sectoren.

Vastgoed

Woningbouw

Agrarische bedrijven

Particulieren

Checklist wanneer asbestinventarisatie

Verbouwingswerzaamheden uitvoeren in een huis dat gebouwd is voor 1994, dan bestaat de verplichting om een asbestinventarisatie uit te voeren voordat de verbouwingen of sloopwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Voor een asbestinventarisatie gelden strenge eisen. Om je hierbij te helpen, delen we graag onze kennis met je.

Voorbereiding

R

Bepaal het bouwjaar van de woning (staat veelal in de koopakte). Is uw woning gebouwd vóór 1994? Dan kan in of aan uw woning asbest toegepast zijn.

R

Let op bij het plaatsen van dakkapellen.
Bij het plaatsen van een dakkapel moet een gat in het dak gemaakt worden. Wanneer er sprake is van asbestbevattend dakbeschot moet eerst een deskundig asbestverwijderingsbedrijf dit dakbeschot verwijderen voordat de dakkapel geplaatst kan worden. Er moet eerst een asbestinventarisatie plaatsvinden.

R

De verwijdering van asbest moet altijd gemeld worden bij de gemeente, ook als het plaatsen van de dakkapel vergunningvrij is

R

Verwijdering moet plaatsvinden door een gecertificeerd bedrijf. Als de leverancier van de dakkapel geen certificaat heeft voor asbestverwijdering mag hij dit niet zelf doen.

R

Een bekende toepassing is het golfplaten dak van bijvoorbeeld schuurtjes of bijgebouwen. Asbestbevattende daken zijn in 2024 verboden.

Plekken buiten huis waar regelmatig asbest gevonden wordt

Plekken in huis waar regelmatig asbest gevonden wordt

Ons kantoor

’s-Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam

Wat doen we

asbestinventarisatie
advies
toezicht op uitvoering

Invad is een gecertificeerd asbestbedrijf

Stuur ons gerust een e-mail

9 + 1 =

Hulp nodig?