Een team gecertificeerde & ervaren inspecteurs staat voor u klaar

 

Offerte op maat aanvragen

Kennis & ervaring dat is waar het bij ons om draait

Invad is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisaties. Deze asbestinventarisatie is de start van iedere asbestsanering. Het asbestinventarisatierapport geeft duidelijkheid over de hoeveelheid asbest, waar het asbest zich bevindt en in welke vorm het aanwezig is. Daarnaast vragen steeds meer verzekeringsmaatschappijen om een asbestinventarisatierapport. Met dit rapport kunt u snel offertes opvragen voor een sanering. Invad heeft goede contacten met betrouwbare asbestsaneerders en kan desgewenst het asbestsaneringstraject verder voor u begeleiden.

Brede kennis over asbestinventarisatie & totaalbegeleiding

onze missie

Het team van Invad bestaat uit betrouwbare, onafhankelijke en gecertificeerde inspecteurs die naast een asbestinventarisatie ook kunnen zorgen voor een begeleiding tijdens het totale project. Zodat u zeker weet dat de sanering gebeurt zoals aangegeven.

Onze kernwaarden

Eerlijk, vakkundig, snel en de klant of opdrachtgever altijd als uitgangspunt. Dat is waar wij iedere dag weer voor staan.

Asbestinventarisatie

Hiermee brengen we asbesthoudende elementen in kaart door het uitvoeren van een visuele inspectie, destructieve inspectie (samen vormen deze het  asbestonderzoek). Dit inventarisatierapport is onder andere nodig voor doen van een sloopmelding. 

Advies

Op basis van het asbestinventarisatierapport kan Invad u op verschillende vlakken adviseren. Ook kan Invad u adviseren over een eventuele subsidie en u hier verder mee begeleiden. Zodat u zeker weet dat u voldoet aan de criteria voor een eventuele subsidie. 

Toezicht tijdens uitvoering

Invad werkt samen met gecertificeerde asbestsaneerders. Indien gewenst kan Invad toezicht houden op de sanering en de verdere begeleiding verzorgen. Zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ons kantoor

’s-Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam

Wat doen we

asbestinventarisatie
advies
toezicht op uitvoering

Invad is een gecertificeerd asbestbedrijf

Stuur ons gerust een e-mail

3 + 1 =

Hulp nodig?